Delingua.fi käännöstoimisto

Tehokasta ja tuottavaa sähköpostimarkkinointia uutiskirjepalvelun avulla!

Yhteydenpito asiakkaisiin on helppoa

Uutiskirjepalvelu tarjoaa helpon tavan lähettää personoituja sähköpostiviestejä haluamillesi vastaanottajille. Voit lähettää esim. tiedotteita, kampanjapostituksia, lounaslistoja, uusien tuotteiden esittelyitä, kutsuja sekä kaikkea muuta materiaalia, jossa näyttävää postia on tarve lähettää useille vastaanottajille samanaikaisesti. Nyt saat lähetettävästä sähköpostista aidosti mainoksen näköisen, kuvilla varustettuna, joka varmasti erottuu joukosta ja antaa paremman kuvan yrityksestä.

Helppo hallinnointi, kaikilta koneilta

Palvelun hallinnointi tapahtuu helposti internet selaimella ja saat siihen henkilökohtaisen käyttökoulutuksen. Voit itse luoda tekstiä sekä lisätä kuvia jokaiseen viestiisi. Lisää ja muokkaa vastaanottajia omiksi ryhmiksi, jolloin voit lähettää erilaisia viestejä ryhmäkohtaisesti (esim. kuluttajat - jälleenmyyjät). Palvelun käyttöönotossa luodaan asiakkaalle oma viestipohja jota käytetään jatkossa kaikissa postituksissa. Viestipohjan teosta ja palvelun avauksesta veloitetaan vain kerran. Vastaanottajien sähköpostilistat tulee löytyä asiakkaalta itseltään.   (referenssikuva: www.delingua.fi)

 

Tarkka

Eikö olisikin hyödyllistä tietää kuka vastaanottaja on aidosti kiinnostunut viestistäsi? Mitä linkkejä hän on klikannut, montako kertaa ja koska?

Seuraa tuloksia juuri niiden tapahtuessa, eli reaaliaikaisesti. Näin kiinnostuneimpia kontakteja voidaan vielä tarvittaessa lähestyä esim. puhelimitse. Loistava apu myynnille!

Näyttävä

Lisää yrityksesi uskottavuutta lähettämällä visuaalisesti näyttäviä tiedotteita ja mainoksia, jotka löytävät myös perille. Viestit ovat myös optimoitu mobiililaitteille.

Viestipohjassa voidaan käyttää yrityksesi värejä, logoa sekä kuvia jotta se tukee mahdollisimman hyvin muuta viestintääsi.

Monipuolinen

Monia erilaisia palstamalleja, erilaisiin tarkoituksiin. Vastaanottajien ryhmittely eri vastaanottajalistoille. Automaattinen liittymislomake kotisivuillesi. Personoidut viestit vastaanottajan nimen tai yrityksen mukaan. Ajastetut lähetykset sekä monia muita ominaisuuksia!

» kysy lisää!

Varmatoiminen

Lähetät uutiskirjeitä sitten ajastettuna tai samantien, voit olla varma että viestisi löytävät perille. Palvelu on optimoitu niin että sillä saavutetaan lähes 100% toimitusvarmuus suoraan vastaanottajan saapuneet-kansioon.

Hienoinkaan uutiskirje ei ole hyödyllinen jos se häviää roskapostiin.

 

Uutta, Google Analytics ja sosiaalisen median integrointi

Nyt voit liittää sähköpostimarkkinoinnin osaksi kotisivujesi Google Analytics kävijäseurantaa. Analyticsin kautta voit seurata mm. kuinka suuri osa myynnistä tulee uutiskirjeen lukijoiden kautta, tai kuinka moni uutiskirjeen lukija toteuttaa sille asetetun tavoitteen, esim. lähettää yhteydenottopyynnön tai täyttää palaute- tai tilauslomakkeen.

Sosiaalisen median tuomat mahdollisuudet

Uutiskirjeisiin voidaan lisätä linkit viestin jakamiseksi sosiaalisessa mediassa, jolla vastaanottaja voi helposti jakaa häntä kiinnostavan viestin eteenpäin omalle ystäväpiirilleen. Näin viestin vastaanottajakunta laajenee entisestään ja saat ilmaiseksi uusia potentiaalisia asiakkaita!